}

Jom usha entry ini

Kena skodeng di changeroom

Views


Hari Jumaat hari tu kami sekeluarga gi shopping dekat kamdar . Baju dekat situ mahal-mahal belaka . Sehelai t-shirt RM50 , RM 30 , RM25 and bla..bla..bla.. Boleh dikatakan semua RM25 keatas lah.http://matcuoi.comPehh ! shopping sakan la hari tu . 

Belek-belek cari baju purple nak ganding ngan kain dah jumpa , cantik (bagi mata aku la) gi cari changeroom . Maka bermula lah persalinan aku . Nak tengok see that .http://matcuoi.com
free hair
Ok tak ?. Masa tukar bju balik ada mamat mana tah buka pintu. Makk ! http://matcuoi.com malu gila masa tu . Mamat tu terkejut tutup balik . Tapi nasib baik dah pakai baju . 

Merah padam gila ! Tersangat-sangat lah malu . Ya allah . Naseb dah pakai baju pastu terus keluar . Tapi sebelum keluar tengok ada dak mamat tadi .http://matcuoi.com Kalau boleh tak nak lah bertembung ngan dia . Huish ! memang tak boleh lupa peristiwa tu .

Pergi cari mak and story la pasal tadi . Mak kata "dah pakai baju , nak malu buat apa". Har tudia. Makk cepat la bayar lepas tu blah http://matcuoi.comNasib mak mau ikut cakap aku . Masa shopping tadi adik kecik sempat lagi possing . Jom tengok gelagat si dia  <3


 (Peacch !)
(muka ala-ala gengster)

Comey dak ? Apa tak comey ?? Kata comey cepat ! sepak mulot satgi . Wey-wey ,http://matcuoi.com gurau jew . Be chill friend ~ Nak tengok apa kesudahannya ? 

(muka cover)
Begini la jadi nyer.http://matcuoi.com Sebenar nya , aku yang suruh dia buat-buat lena . Dah dia buat , tunggu lagi ,snap jew ! . Hehe tu jew kod . 


♥ Thank you usha entry diatas ! Like lah kalau suka ♥ !

2 comments:

Ana Farhana said...

comeiinye ade awk.. hihi

Dayah Danisha said...

hehe... gurau jew ayat atas tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
footer